Review Security Noord


Voordat ik de IT van mijn bedrijf had uitbesteed aan TriplePro Online Marketing regelden mijn vader en een vriend van mij dit voor mij. Zij deden dit naast hun dagelijkse werkzaamheden.

De online marketing liet ik verzorgen door een bedrijf dat de kantjes er vanaf liep. Zij beweerden dat ze allerlei werkzaamheden voor mij uitvoerden terwijl zij dit helemaal niet deden. TriplePro Online Marketing kwam op dat moment in beeld en sindsdien laat ik mijn IT en online marketing door hen uitvoeren. Ik had een trage werkcomputer maar wilde deze eigenlijk niet vervangen want hier stond immers alles goed op ingesteld. TriplePro Online Marketing bood aan om een computer voor mij klaar te maken. Toen TriplePro langskwam om de computer te vervangen hebben zij deze voor mij aangesloten en was er maar 1 ding veranderd. De computer werkte supersnel. Al mijn bestanden, documenten en inloggegevens waren overgenomen. Zelf hoefde ik niets meer in te richten. Ik had verwacht dat ik zelf nog wel wat uren in moest steken maar dit was niet het geval. Het was letterlijk ‘plug en play’.

Daarom kan ik TriplePro Online Marketing aan iedereen aanbevelen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de IT. Alles wordt voor je geregeld!