Point of Sale Systeem | Omnichannelsysteem | Exact Online

De perfecte point of sale voor jouw winkel

Koppel nu jouw Exact Online account aan de Afosto POS van TriplePro en maak direct gebruik van alle voordelen in deze koppeling: realtime-inzicht in jouw voorraden, verminderde foutmarge in de dagafrekening en geen toestanden met losse bonnen of start gewoon direct met jou kassa.

Voor €75 per maand heb jij een state-of-the-art Point-Of-Sale systeem wat jou volledig ontzorgt en waarin je veilig én gemakkelijk kunt werken.

Bekijk hier de Afosto POS


Next level: Omnichannel

Stap over op het omnichannelsysteem Afosto en stel jouw klant centraal. Maak jouw winkel direct compleet met de starterskit van Triplepro, een volledige kit die jou voorziet van een Afosto POS, Hardware, Software en een SEO-technische webshop op basis van jouw wensen.


Met Triplepro als partner kun jij vertrouwen op een full service internetbureau wat gespecialiseerd is in online marketing. Met onze kennis en jouw kunde maken we de webshop tot een groot succes en jouw klanten tot blijvers.

Bekijk hier de starterskitOns portfolio

Met onze ruime ervaring in het bouwen en het begeleiden van webshops kunnen wij een totale service aanbieden. Benieuwd naar onze klanten?

Bekijk ons portfolio