Omnichannel Oplossing voor winkel en webshop

Jouw winkel online met TriplePro

Natuurlijk ben jij als retailer klaar voor de klant van nu. Met een omnichannel oplossing van TriplePro lanceren we jouw winkel op spectaculaire wijze op het wereldwijde web. Geen losse systemen of pakketten, geen papieren rompslomp, maar volledige controle over jouw webshop en winkelverkopen.


Hoe? Met onze zeer aantrekkelijke starterskit word jij direct voorzien van een top webshop tezamen met de beste kassa hardware en software geïntegreerd waarmee je snel en gemakkelijk aan de slag kunt. Door onze scherpe inkoopprijzen en samenwerkingen met de beste partijen uit de markt zoals Exact Online, Dealer4dealer en inkooppartners profiteer je tevens van aantrekkelijke en eerlijke prijzen.

Bekijk hier de starterskit Vraag hier een adviesgesprek aan


Totaaloplossing met omnichannel

Kies je voor een omnichannel oplossing, dan kies je voor hardware en software wat perfect op elkaar aansluit. Van een fysieke kassa met lade en barcodescanner, tot instore schermen die real-time actuele voorraden of verkoop verhogende content laten zien. Niet alleen de voorraden van jouw winkel, maar ook die van jouw centrale magazijn.


Door een koppeling tussen de Afosto POS en Exact Online zijn alle financiële- en artikelgegevens altijd up-to-date waardoor jij je geen zorgen te maken over papieren oplossingen en veel tijd en kosten bespaard. Laat het systeem voor je werken en verras jouw klanten met professionaliteit.

Een webshopdesign op maat

Met een webshop van TriplePro krijg je een design op maat, helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf. Als full-service internetbureau welke gespecialiseerd is in online marketing zorgen we voor een optimale SEO techniek zodat je webshop de start krijgt die het verdient. Hiermee sluit je design en de techniek aan op de gebruikerservaring en vindbaarheid van jouw klant.


Bij TriplePro kun je vertrouwen op de modernste ontwerpen, solide bouw, professionele implementatie en resultaatgerichte marketing. Samen met onze directe support is dit dé sleutelformule die ervoor gaat zorgen dat jij succesvol kunt worden. Jouw bedrijf in control.

Ons portfolio

Met onze ruime ervaring in het bouwen en het begeleiden van webshops kunnen wij een totale service aanbieden. Benieuwd naar onze klanten?

Bekijk ons portfolio