Exact Online POS | Online Kassasysteem | Triplepro IT

State-of-the-art POS

Werk jij met Magento, Magento2 of Intershop en ben je klaar voor Bricks & Clicks? Kies dan vandaag nog voor het volledige, state-of-the-art POS systeem Afosto. Deze unieke POS is het enige in zijn soort welke te koppelen is met Exact Online. Voor € 75,00 per maand heb jij een POS systeem waarin je winkelverkoper gemakkelijk (mobiel) kan werken. Direct zijn alle artikelen gesynchroniseerd van je nieuwe filiaal terwijl alle winkelverkopen teruggestuurd worden naar Exact Online. Je maakt het helemaal compleet met de aflettermodule van Dealer4dealer


De Afosto POS is inzetbaar in meerdere winkels of gemakkelijk aan te sluiten bij het openen van en nieuw filiaal. Met een Afosto POS op iedere locatie is jouw volledige keten real-time op de hoogte van actuele voorraad- en financiële gegevens.

Bekijk hier de Afosto POS Vraag hier een adviesgesprek aan

Aansluiten en starten

Door het gebruiksvriendelijke X-Core Platform van Dealer4dealer is het aansluitproces zeer gemakkelijk en kun je al snel aan de slag met jouw kassasysteem. Heb je alles gekoppeld binnen het X-Core Platform? Dan kun je ervan uit gaan dat:

• Exact Online elke 10 minuten synced met Afosto

• Klanten van Afosto in Exact Online verschijnen

• Verkopen in Afosto in Exact Online komen te staan

• De voorraadtelling van Afosto wordt verwerkt in Exact Online

• Dat de kasboekingen van Afosto te vinden zijn in Exact Online

De Afosto POS werkt samen met Pay.nl en is te koppelen met een aflettermodule van Dealer4dealer. Zo wordt het financiële gedeelte van jouw Bricks & Clicks perfect geregeld.

Bekijk hier de X-coreDe nieuwste hardware, de betrouwbaarste software

Bij TriplePro kun je terecht voor de beste hardware en software voor de startende stenen winkel met ambitie.


Maak jouw winkel compleet door de perfect op elkaar aansluitende producten met scherpe prijzen. Van mobiele oplossingen in de winkel tot een Instore-scherm met actuele voorraadinformatie.

Bekijk direct onze hardware

Ons portfolio

Met onze ruime ervaring in het bouwen en het begeleiden van webshops kunnen wij een totale service aanbieden. Benieuwd naar onze klanten?

Bekijk ons portfolio