Barcodescanner | Online kopen

Barcodescanner

Barcodescanner
Afbeelding van Barcodescanner
*Afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke producten

Barcodescanner

€ 75,-  (excl. BTW)

Alle producten worden gebruiksklaar aan je opgeleverd. Alle programma’s zijn geïnstalleerd, zijn aangemeld én ingericht, zodat je alles direct kunt gebruiken. Je hoeft zelfs niets meer in te stellen. Dat is pas écht gebruiksklaar vinden wij. Daarom nemen wij vooraf contact op om alle wensen te bespreken.

De supportafdeling staat altijd voor je klaar.

Binnen 2 werkdagen bezorgd.

2 jaar garantie.

"TriplePro Online Marketing is betrouwbaar en regelt al mijn IT. Ik hoef hier geen seconde meer over na te denken. TriplePro haalt al mijn computer zorgen volledig weg!." -Lees meer

-Hans Nieuwenhuis

LS2208 USB BLACK KIT WITH STAND Snel uw producten scannen

De LS2208 handscanner van zebra biedt uitstekende scanprestaties voor een goede prijs. Van retail point-of-sale tot biblioheek, de LS2208 levert snelle, betrouwbaar scannen in een duurzaam en lichtgewicht jasje, voor productiviteit en efficientie dat de totale gebruiker kosten reduceerd.

Met aggresieve scan mogelijkheden en een breed

werkgebied, legt de LS2208 data accuraat en snel vast, zodat de gebruiker zijn werk snel en efficient kan uitvoeren. Dankzij zijn plug and play installatie kan je er snel mee aan de slag. Dankzij zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is er weinig tot geen training nodig en door zijn ergonomische ontwerp ligt de scanner uitstekend in de hand.

De LS2208 is ontworpen voor voortdurend en intensief gebruik. Hij weerstaat een val van 1,5 meter hoogte op een betonnen ondergrond. Dankzij het gepatenteerde 'singel board construction' worden storingen van interactie tussen meerdere boards geëlimineerd. En de gepatenteerde wrijvingloze vloeibare polymeer zorgt voor interne schokbescherming. Krasvrij glas beschermd de scannauwkeurigheid.

Garantie

Op al onze hardware producten zit 2 jaar garantie.Artikelnummer: 3

Anderen bestelden ook