Barcodescanner | Online kopen

Barcodescanner
Afbeelding van Barcodescanner
*Afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke producten

Barcodescanner

LS2208 USB BLACK KIT WITH STAND Snel uw producten scannen

De LS2208 handscanner van zebra biedt uitstekende scanprestaties voor een goede prijs. Van retail point-of-sale tot biblioheek, de LS2208 levert snelle, betrouwbaar scannen in een duurzaam en lichtgewicht jasje, voor productiviteit en efficientie dat de totale gebruiker kosten reduceerd.

Met aggresieve scan mogelijkheden en een breed

werkgebied, legt de LS2208 data accuraat en snel vast, zodat de gebruiker zijn werk snel en efficient kan uitvoeren. Dankzij zijn plug and play installatie kan je er snel mee aan de slag. Dankzij zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is er weinig tot geen training nodig en door zijn ergonomische ontwerp ligt de scanner uitstekend in de hand.

De LS2208 is ontworpen voor voortdurend en intensief gebruik. Hij weerstaat een val van 1,5 meter hoogte op een betonnen ondergrond. Dankzij het gepatenteerde 'singel board construction' worden storingen van interactie tussen meerdere boards geƫlimineerd. En de gepatenteerde wrijvingloze vloeibare polymeer zorgt voor interne schokbescherming. Krasvrij glas beschermd de scannauwkeurigheid.

Garantie

Op al onze hardware producten zit 2 jaar garantie.Artikelnummer: 3

Barcodescanner

€ 75,-

*Neem contact met ons op voor advies welke hardware en software bij je past

  • Geen gedoe met je apparaten
  • De supportafdeling staat altijd voor je klaar
  • POS gekoppeld aan Exact Online

Anderen bestelden ook